The perfect guide to the casino

Betting-skandale sender engelsk stjerne i kæmpe-nedtur: – Jeg er helt knust!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Engelske Daniel Sturridge har fået ophævet kontrakten med Trabzonspor efter at have overtrådt reglerne om betting. Han har også fået bøde og karantæne. – Jeg er helt knust, siger han selv.

Daniel Sturridge har fået karantæne i fire måneder og en bøde på 150.000 pund (1,3 millioner kr.), fordi han har leveret inside-oplysninger om en spillerhandel i januar 2018.

Den tidligere Chelsea- og Liverpool-spiller har af samme årsag også fået ophævet sin kontrakt med tyrkiske Trabzonspor, som han har spillet for siden i sommer.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Jeg er fuldstændig knust over denne skuffende dom. Det har været en meget lang proces, og det har gjort det svært for mig at koncentrere mig om at spille fodbold, siger Daniel Sturridge i en video-udtalelse på youtube.

Kommissionen, der undesøgte sagen for det engelske fodboldforbund (FA), har fundet Daniel Sturridge skyldig i at have opfordret sin bror, Leon, til at spille på et klubskifte til Sevilla. Daniel Sturridge havde ifølge kommissionen videregivet fortrolige oplysninger om dette klubskifte, der endte med at blive en realitet – og dermed en dyr fornøjelse for betting-selskabet.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Jeg vil fortsætte min kampagne for, at fodboldspillere må have lov at tale frit med deres familie og venner om klubskifter uden at risikere at blive tiltalt. Og jeg mener, at det bør forbydes, at spil-udbydere har væddemål om klubskifter, siger den 30-årige angriber, der understreger, at han ikke selv har nogen interesse i betting.

Den tidligere engelske landsholdsspiller er sat i forbindelse med et klubskifte til Aston Villa, men det afhænger formentlig af, om Birmingham-klubben også spiller i Premier League til næste sæson.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top