The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du mandagens rygtebørs.

Skotske Rangers gik ganske vist videre i Europa League og står nu over for tyske Bayer Leverkusen, men til gengæld røg holdet ud af den skotske pokalturnering til Hearts, og mesterskabet ser ud til nok en gang at gå til Celtic. Det har ifølge goal.com fået klubbens manager, den tidligere Liverpool-stjerne Steven Gerrard, til at overveje sin fremtid i Glasgow-klubben.

Ifølge The Sun har Atlético Madrid den portugisiske manager i Wolverhampton, Nuno Espirito Santo, som sin førsteprioritet, hvis klubben mister sin nuværende træner, argentineren Diego Simeone, til Paris Saint-Germain til næste sæson. Den franske klubs nuværende træner, tyskeren Thomas Tuchel, overlever formentlig kun i jobbet, hvis de når meget langt i Champions League.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Ifølge italienske Calciomercato kan den tidligere engelske landsholdsmanager, Fabio Capello, ende som træner i AC Milan til næste sæson. Den 73-årige træner stod i spidsen for klubben i dens guldalderperiode i halvfemserne.

Arsenal har – igen – kig på Adrien Rabiot fra Juventus, der overvejer at sælge den 24-årige midtbanespiller allerede et år efter at have købt ham af Paris Saint-Germain. Men de kan vente konkurrence fra Premier League-rivalerne, Everton, hvis manager, Carlo Ancelotti, kender franskmanden fra deres fælles fortid i den franske hovedstadsklub. Sportsmole har historien.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Tottenham overvejer ifølge samme Sportsmole et bud på Watfords målmand, den tidligere Manchester United-spiller Ben Foster, der er blevet 36 år, og som tidligere har spillet otte landskampe for England.

Sheffield United har ifølge The Sun fået et bud på 11 millioner pund (små 100 millioner kroner) afvist af Trabzonspor for Ugurcan Cakir. The Blades forsøger at sikre sig på keeper-posten, fordi den nuværende førstemålmand, Dean Henderson, kun er i klubben på en lejeaftale fra Manchester United. Både Liverpool og Everton er også sat i forbindelse med den 23-årige tyrkiske målmand.

Chelsea er ifølge Daily Express interesserede i den 20-årige canadiske angriber, Jonathan David, der i skrivende stund repræsenterer belgiske Gent. Men Livepool, Everton, Manchester City og Leicester har ham også på deres radar.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top