The perfect guide to the casino

Krisemøde i UEFA om coronavirus: Både Champions League og EM er i fare!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Det europæiske fodboldforbund (UEFA) vil i løbet af denne uge holde krisemøde på grund af den omsiggribende coronavirus, der kan ende med at aflyse både Champions League og EM i fodbold til sommer.

UEFA skal i denne uge holde sin årlige kongres i hollandske Amsterdam, og her vil situationen omkring den potentielt dødelige coronavirus blive diskuteret. Det skriver Daily Mirror.

Præsidenten, slovenske Aleksandar Ceferin, ankommer allerede tirsdag, og her vil UEFA i første omgang fastholde, at der ikke er nogle problemer for turneringerne.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Men virkeligheden er en anden. UEFA er dybt bekymrede for, om det kan lade sig gøre at gennemføre turneringerne, og det skal diskuteres på et møde, hvor alle 55 natuonale forbund er tilstede.

Frygten for coronavirus fik i sidste weekend det schweiziske forbund til at droppe samtlige kampe i den øverste liga, mens fem kampe blev aflyst i den italienske Serie a – herunder Juventus mod Inter.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Flere af de nationale forbund risikerer, at deres ligaer ikke kan gennemføres, hvis der kommer flere aflysninger, fordi der ganske enkelt ikke er datoer nok til at få afviklet kampene. Noget lignende kan ske med Champions League og Europa League, der foreløbig er forskånet for aflysninge. Men Inters kamp mod Ludogorets Ragrad fra Bulgarien i Europa League måtte dog spilles for lukkede døre.

EM i fodbold ligger helt fremme i juni, men allerede i denne måned skal der afvikles kampe i Nations League, der skal afgøre hvilke fire hold, der kvalificerer sig som de sidste til slutrunden – medmindre kampene altså bliver aflyst på grund af frygten for coronavirus.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top