The perfect guide to the casino

FCK-målmand efter årets første Superliga-sejr: En mærkelig kamp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


FCK vandt 3-2 over AaB, og efter kampen betegnede FCK-målmand Kalle Johnsson dysten som mærkelig.

Første halvleg sluttede 0-0, hvorefter FCK kom foran 3-0 på mindre end ti minutter i anden halvleg. Mod slutningen var det alligevel ved at blive spændende, om de forsvarende mestre kunne holde fast i sejren.

– Det var en mærkelig kamp. Vi spillede en god 1. halvleg, men en lidt rolig 1. halvleg – og så eksploderede det hele efter pausen, sagde Kalle Johnsson efter kampen ifølge FCKs hjemmeside.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Faktisk var det netop Kalle Johnsson, som med nogle gode indgreb sørgede for, at FCK fik den første sejr i Superligaen i 2002 efter nederlag i Esbjerg og uafgjort mod Silkeborg.

– Ja, jeg havde nogle redninger – men for mig er det også irriterende, at vi alligevel lukkede mål ind, for jeg ville gerne have haft et clean sheet, men forhåbentlig kommer de snart. Men OK, det vigtigste var dog, at vi vandt og fik de tre poin, sagde FCKs svenske målmand.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Sejren betyder, at FCK nu er seks point efter førende FCM, der imidlertid spiller mandag aften på hjemmebane mod Sønderjyske.

FCK møder i næste runde AC Horsens på hjemmebane, men inden da venter der en ny kamp mod AaB i DBU Pokalen, og denne gang er det på udebane.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top