The perfect guide to the casino

David de Gea med katastrofal fejl mod Everton: Nu får han ros af Solskjær

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Ole Gunnar Solskjær har fortsat stor tiltro til David de Gea.

Efter ganske få minutter af gårsdagens kamp kom Everton foran mod Manchester United, da spanske David de Gea stort set forærede dem et mål.

Efter kampen var Ole Gunnar Solskjær selvfølgelig skuffet, men han forsvarer sin målmand, som han bakker et hundrede procent op.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– David havde nogle svære perioder i sidste sæson, men i denne sæson har han været meget, meget god, fortalte Solskjær ifølge Daily Star og fortsatte:

– Jeg kan ikke rigtig huske, at han har begået fejl, udover den mod Watford. Jeg stoler et hundrede procent på David i målet.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Til sommer vender Dean Henderson fra Sheffield United hjem sit udlån, mens at Sergio Romero er reserve for De Gea i denne sæson. Ingen af dem er dog på niveau med den spanske målmand slår Solskjær fast.

– David er den bedste målmand i verden. Dean er selvfølgelig en meget god udfordrer, hvilket Sergio Romero også er, fortalte Solskjær.

29-årige David de Gea har været i Manchester United siden sommeren 2011, og han står noteret for 393 kampe for den engelske storklub.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top