The perfect guide to the casino

Brøndby sagde farvel til 70 procent af målene i vinter: HER har vi ændret os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Brøndby har måttet ændre måden at spille på, efter at holdet i vinterpausen mistede tre mand, der stod for 70 procent af målene.

Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Dominik Kaiser er alle fortid i Brøndby, og de tre spillere stod i efteråret for over to tredjedele af holdets mål, og derfor har klubben måtte ændre fokus til en mere defensivt orienteret stil.

Og foreløbig er det gået fornuftigt. Brøndby vandt søndag 1-0 over Lyngby, og dermed er det blevet til to sejre i tre kampe i dette forår.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Vi vidste godt, vi ikke ville få samme scoringssnit i foråret, når vi sagde farvel til 70 procent af vores scoringer fra efteråret. Derfor har vi haft langt større fokus på at forsvare os bedre som et hold. Og resultatet efter de tre første kampe har jeg været rigtig godt tilfreds med, siger Brøndby-træner Niels Frederiksen ifølge Ekstra Bladets hjemmeside.

– Men nu vil vi fortsætte med at være mere kompakte og have et stort fokus på den defensive organisation, siger han.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Sejren over Lyngby betyder, at Brøndby konsoliderede fjerdepladsen, men Niels Frederiksen mener, at der skal yderligere en sejr til i en af de tre sidste kampe for, at klubben kan være helt sikker på at komme med i mesterskabs-slutspillet.

Brøndby møder i næste runde FC Nordsjælland på udebane.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top