The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du søndagens rygtebørs.

Tottenham var interesserede i at købe danske Pierre-Emile Højbjerg i januar, og London-klubben holder ifølge Football Insider stadig et vågent øje med Southampton-anføreren, som Spurs håber på at kunne købe til sommer.

Real Madrid har ifølge Sportsmole lavet en liste med tre angribere, hvoraf klubben håber at kunne købe i hvert fald den ene. Den består af tyske Timo Werner fra RB Leipzig, argentinske Lautaro Martinez fra Inter samt norske Erling Braut Håland fra Borussia Dortmund.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Juventus overvejer ifølge sammeSportsmole at byde på Manchester Citys 22-årige brasilianske angriber, Gabriel Jesús. De italienske mestres sportsdirektør, Fabio Paratici, har efter sigende set ham an flere gange.

Ifølge italienske Tuttomercatoweb holder Atlético Madrid øje med, hvordan det går med Willian i Chelsea. Brasilianeren har kontraktudløb til sommer, og det er tvivlsomt, om den bliver forlænget.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Svenske Emil Forsberg er ifølge Expressen åben for at forlade RB Leipzig til sommer til fordel for Tottenham, hvis manager, José Mourinho, siges at være lun på den 28-årige fløjspiller. Agenten Hasan Cetinkaya – der i parentes bemærket også forhandlede salget af Martin Braithwaite fra Leganés til FC Barcelona – siger, at vi meget snart får at se, hvad der sker i den sag.

Liverpool skal ifølge The Athletic (kræver login) hoste op med 30 millioner pund (265 millioner kroner), hvis de foremntlig kommende mestre skal købe den 22-årige midtbanespiller, Todd Cantwell, af Premier Leagues nuværende bundhold, Norwich, til sommer.

Den tidligere Chelsea- og Inter-angriber Hernan Crespo er blevet træner i Defensa y Justicia i sit argentinske hjemland, men han kan ifølge en lang artikel på goal.com snart ende som træner for sin gamle klub, River Plate.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top