The perfect guide to the casino

Brøndby-spiller: Jeg havde en skrue løs!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Det kommer til at vare noget, førend Kasper Fisker kommer i aktion for Brøndby igen.

Midtbanespilleren blev skadet for Brøndby i begyndelsen af sæsonen, og ifølge hustruen, Stephanie Fisker, er der opstået problemer efter korsbånds-operationen.

– Nu har jeg stået ved siden af og set ha, kæmpe sig tilbage fra sin korsbåndsskade. Og er du gal, han har kæmpet. Men i går blev han opereret for tredje gang i forbindelse med korsbåndsskaden, da der desværre var en skrue, der havde skruet sig løs og decideret var på vej ud gennem huden, skriver Stephanie Fisker på Instagram.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

– Operationen gik godt, og selvom Kasper nu er slået lidt tilbage i Ludo, har han ikke givet op. Og som han selv siger: ‘Nu har jeg jo i det mindste ikke en skrue løs længere’.

Kasper Fisker har haft trænet fuldt med hos Brøndby, og den 31-årige midtbanespiller har tidligere sagt, at han håbede, han kunne spille kampe igen i begyndelsen af april.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Men operationen har sat den tidligere Randers FC- og Hobro-spiller tilbage, og han medgiver nu, at det kommer til at vare længere, førend han atter skal optræde i gult og blåt.

Kontrakten med Brøndby udløber til sommer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top