The perfect guide to the casino

Medie: Premier League-gigant tilbød Håland KÆMPE ‘Sign on fee’ – Så mange millioner gik han glip af

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Det er meget svært at tro, at Erling Håland på nogen måde har fortrudt skiftet til Borussia Dortmund, hvor det er blevet til hele 12 mål i otte kampe.

Han har bombet i både ligaen og Champions League, og har allerede fordoblet sin værdi i Tyskland. Da Erling Håland stod overfor et vinterskifte, var et hav af klubber interesseret i den unge normand herunder Manchester United, og nu melder tyske Bild om, at den engelske gigant stod klar med noget af en bonus, hvis Håland var klar til at skrive under med Manchester-klubben.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Borussia Dortmund hentede Erling Håland for blot 20 millioner euros da de udnyttede en billig klausul i kontrakten, og den klausul var Manchester United også mere end klar til at udnytte. Bild melder samtidig om, at Manchester United tilbød Håland omkring 40 millioner euros eller omkring 300 millioner kroner i ‘Sign on fee’, hvis han altså valgte den engelske klub.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Erling Håland har kontrakt med Dortmund frem til sommeren 2024, og derfor står den tyske klub med særdeles gode kort på hånden, hvis Manchester United allerede til sommer skulle prøve at hente den 19-årige nordmand igen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top