The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Her har du fredagens rygtebørs.

Daily Mirror har en historie om, at Manchester United kan være parate til at sælge den dyre spanske målmand, David de Gea, til sommer og kalde Dean Henderson hjem fra Sheffield United, som han er lejet ud til i denne sæson. Formålet skal være at skaffe penge til stjernespillere på andre poster.

Samme Manchester United går sammen med FC Barcelona ind i kampen for at købe den tyske landsholdsangriber, Timo Werner, fra RB Leipzig, men Liverpool synes stadig at være hans favorit-destination. Bayern München er heller ikke ude af billedet. Den historie har Daily Mirror også.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Manager José Mourinho og Tottenham er ifølge Daily Express interesserede i anden RB Leipzig-spiller, den 28-årige svenske midtbanespiller Emil Forsberg.

Inter vil gerne have fat i enten Emerson Palmieri eller Marcos Alonso fra Chelsea. Den italienske klubs træner, Antonio Conte, kender begge backs fra sin egen tid som manager for de blå i London. Den historie har Daily Mail mere om.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Chelsea selv er efter nederlaget til Bayern München i Champions League på 0-3 til gengæld interesserede i at gøre noget ved forsvaret og vil derfor have fat i den franske midterforsvarer, Dayot Upamecano, som hidtil ellers mest har været sat i forbindelse med Arsenal. Den historie har sportsmole.

Napoli-forsvareren Kalidou Koulibaly har ifølge franske Le Parisien købt hus i Paris, og det styrker formodningen om, at senegaleseren er på vej til Paris Saint-Germain. Manchester United er ellers også ude efter ham.

Den tidligere engelske landsholdsspiller, Chris Smalling, kan til sommer måske veksle den nuværende lejaftale med Roma til en permanent én af slagsen. Det skriver Sky Sports. Det hele kommer an på, om romerne kan enes om en overgangssum med Manchester United for forsvarsspilleren. Roma er ifølge samme artikel også interesserede i en permanent aftale med lejesvenden fra Arsenal, den armenske midtbane-dynamo Henrikh Mkhitaryan, der også har en fortid i Manchester United.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top