The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Her har du torsdagens rygtebørs.

Real Madrid overvejer at gå efter et sommerbud på hollandske Virgil van Dijk fra Liverpool, der i sidste sæson blev kåret til verdens bedste forsvarsspiller og blev nummer tre i kåringen om verdens bedste spiller (Ballon d’Or). Den historie har Sportsmole mere om.

Samme Sportsmole har en historie om, at Bayern München har kontaktet agenten til Liverpools brasilianske angriber, Roberto Firmino. Det kan samtidig sætte yderligere skub i historien om, at de forsvarende Champions League-vindere vil købe den tyske landsholdsangriber, Timo Werner, fra RB Leipzig.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Juventus-præsident Andrea Agnelli siger i et interview med Manchester Evening News, at klubben har overvejet at byde på Manchester City-manager Josep Guardiola til sommer. De italienske mestres nuværende træner, Maurizio Sarri, er med andre ord på vippen. Det er ikke mindst den mulige udelukkelse af Manchester City i Champions League i to år, som gør den spanske manager interessant.

Christian Eriksen kan blive klubkammerat med Jan Vertonghen igen, da Inter ifølge London Evening Standard har planer om at tilbyde den belgiske Tottenham-forsvarer en kontrakt fra næste sommer, hvor hans nuværende kontrakt med Spurs udløber.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Ifølge Daily Express vil Manchester United gøre et bravt forsøg på at sælge engelske Jesse Lingard og den belgiske brasilianer, Andreas Pereira, til sommer. Ingen af de to midtbanespillere er faste i startopstillingen.

Aston Villa er ifølge tyrkiske Fotospor villige til at gøre Daniel Sturridge til Premier League-spiller igen. Han voksede op i Aston Villas hjemby, Birmingham, men han er mest kendt for sin tid i Chelsea og Liverpool, som den 30-årige angriber forlod sidste sommer, da kontrakten udløb, til fordel for tyrkiske Trabzonspor.

Arsenal er klar til at betale frikøbsklausulen på 21 millioner pund for den 21-årige back, Marc Cucurella, som FC Barcelona har udlejet til Getafe. Han var med til at vinde EM for U21-landshold sidste sommer. Daily Express har historien.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top