The perfect guide to the casino

Solskjær advarer Manchester United: – Vi kan ikke ‘bare’ vinde Europa League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Manchester United er ikke med i Champions League i denne sæson, men klubben skal tilbage i det fine selskab, siger manager Ole Gunnar Solskjær.

– Både af sportslige og af økonomiske årsager er det vigtigt for klubben at komme med i Champions League igen, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge spanske AS.

Manchester United har to muligheder for at komme med i næste sæsons Champions League. Enten kan klubben komme i top-4 i Premier League, eller også kan den vinde Europa League, ligesom den gjorde i 2017, hvor det mislykkedes at komme i top-4 hjemme i England.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Det er en mulighed, men den mulighed kan vi ikke ‘bare’ regne med, at vi kan tage, siger nordmanden.

– Europa League er en pokalturnering, og der er mange gode hold med i turneringen. Man kan have en enkelt dårlig dag, modstanderne kan have en god dag, og der skal ikke meget til, førend man ryger ud, siger Ole Gunanr Solskjær.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Manchester Uniteds resultater har forbedret sig i Premier League, og holdet er nu kun tre point fra Chelsea, der i skrivende stund befinder sig på den vigtige fjerdeplads.

I Europa League står ‘De Røde Djævle’ torsdag aften over for de belgiske mestre fra Club Brugge på hjemmebane. Den første kamp i Belgien sluttede 1-1.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top