The perfect guide to the casino

David Beckham drømmer stort: Kom til Amerika, Messi og Ronaldo!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


David Beckham drømmer om, at både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo vil slutte sig til hans nye klub i Miami.

– Vi har store ambitioner nede i Miami, sagde David Beckham på tv-showet Tonight Show Starring Jimmy Fallon ifølge Bleacherreport.

– Vi er blevet kontaktet af mange forskellige spillere, der gerne vil spille for holdet. Og som ejer vil man selvfølgelig gerne have de bedste spillere, sagde David Beckham, der er medejer af Inter Miami, der står over for den første sæson i den bedste amerikanske liga (MLS).

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Jeg er en stor beundrer af både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, og hvis vi kan få dem til at komme til Miami, så vil det være fantastisk, sagde David Beckham, der selv har spillet i MLS for Los Angeles Galaxy.

Mere konkret blev David Beckham ikke i studiet, men ifølge træner i Minnesota United, den tidligere Everton-spiller Adrian Heath, har David Beckham en drøm om, at begge mega-stjernerne vil slutte deres karriere af i USA, ligesom han selv gjorde.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Der har tidligere været historier fremme om, at David Beckham skulle have kontaktet Lionel Messis far og agent, Jorge Messi, mens der var uro i FC Barcelona tidligere på måneden.

Her blev Manchester City også nævnt som en mulig destination for argentineren, men han var selv ude at dementere disse rygter og sagde, at han ville blive i FC Barcelona.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top