The perfect guide to the casino

Pep Guardiola har stor respekt for Zidane: Han har vundet meget som træner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: StĂ¥le Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Pep Guardiola hylder Zinedine Zidane inden aftenens storopgør i Champions League.

Senere i aften tager Real Madrid hjemme pĂ¥ Estadio Santiago BernabĂ©u imod Manchester City med Pep Guardiola i spidsen. Den spanske cheftræner har tidligere stĂ¥et i spidsen for FC Barcelona, og han har derfor en fortid fyldt med Real Madrid-opgør.

Her inden kampen fokuserer han dog mest pĂ¥ Zinedine Zidane, som han har kæmpe stor respekt for. Især den helt store triumf med tre Champions League-trofæer i streg er noget, som Guardiola hylder og kalder for ekstraordinært.

Læs ogsĂ¥: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner pĂ¥ Patrick Olsen

– Han har gjort sĂ¥ meget for vores profession, og det er godt for fodbold, at Zidane har vundet meget som træner, siger Guardiola ifølge Football Espana.

– Det, han har opnĂ¥et i Europa, bliver ikke gentaget. At vinde Champions League tre gange i træk beviser, hvor stor klubben er.

Læs ogsĂ¥: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Jeg er ikke den bedste træner i verden; det er spillerne, der vinder kampe, og jeg kommer aldrig til at tænke noget andet.

Da Zinedine Zidane første gang overtog posten som cheftræner i Real Madrid, førte han den spanske storklub til triumf i Champions League tre Ă¥r i streg. De vandt nemlig pokalen med de store ører i 2016, 2017 og 2018.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top