The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Her har du onsdagens rygtebørs.

Manchester United vil have talentspejdere til stede til Real Sociedads kamp mod Valencia i den kommende weekend. De skal kigge nærmere på manager Ole Gunnar Solskjærs norske landsmand, Martin Ødegaard, som Real Madrid har lejet ud til Real Sociedad. Her kan den engelske storklub dog meget vel få konkurrence af madrilenerne, der selv overvejer at købe ham ud af det to-årige lejemål allerede til sommer. Sportsmole har mere.

Real Madrid holder ifølge samme Sportsmole et vågent øje med den tidligere FCM-angriber, Alexander Sørloth, der i sin tid blev solgt til Crystal Palace, som imidlertid har lejet nordmanden ud til tyrkiske Trabzonspor i denne sæson.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Men også en tredje norsk angriber, Erling Braut Håland,, har opmærksomhed fra Real Madrid. Han blev solgt fra RB Salzburg til Borussia Dortmund i januar, hvor han har haft stor succes. Og det har ikke svækket interessen fra Los Blancos. Spanske El Chiringuito har noget om sagen på deres Twitter-konto.

Tottenham-manager José Mourinho er ifølge Daily Star interesseret i at tegne kontrakt med Chelseas 31-årige midtbane-dynamo, Willian. De to arbejdede sammen, da portugiseren førte Chelsea til mesterskabet i 2015. Brasilianeren har kontraktudløb til sommer, så London-rivalerne skal i givet fald ikke betale overgangssum.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Mere Chelsea. Faderen til klubbens spanske back, Marcos Alonso, siger ifølge italienske Calciomercato, at hans søn til sommer nok tager tilbage til Italien. Han har tidligere spillet for Fiorentina.

AC Milan er ifølge Calciomercato ivrige efter at få fat i Alexander Isak fra spanske Real Sociedad. Men de kommer dog til at slås med den 20-årige angribers tidligere klub, tyske Borussia Dortmund, der også har noteret sig, at der er mål i støvlerne hos svenskeren.

Georginio Wijnaldum siger, at han ikke planlægger at slutte sin karriere i Liverpool, men at han på et tidspunkt gerne vil hjem til Holland. Det bliver dog ikke lige foreløbig. Den nærmeste fremtid ser lidt mere usikker ud, da han har mistet sin plads hos Premier Leagues førerhold, og der været historier fremme om, at den 29-årige midtbanespiller er på vej væk. Daily Mirror har mere om den sag.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top