The perfect guide to the casino

Medie: Tidligere Superliga-stjerne bliver købt for 45 mio. kroner og sælges videre for 375 mio i samme transfervindue

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


En helt særlig 24-årig nordmand kan ende med at sikre en ny klub massere af millioner, alt sammen grundet en god halvsæson.

Fra sommeren 2017 til januar 2018, bankede Alexander Sørloth målene ind for FC Midtjylland, og det fik selveste Crystal Palace til at smide omkring 75 millioner kroner afsted, men grundet en række indløste bonusser i England, skulle prisen sidenhen været endt på over 120 millioner kroner. Dermed lavede FC Midtjylland et af de bedste salg i Superligaens historie, og nu er Sørloth i gang med at lave endnu et stort salg.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Alexander Sørloth blev i sommeren 2019 lejet til tyrkiske Trabzonspor på en toårig aftale, og her har han brændt den tyrkiske liga af. 19 mål og fem assists i 22 ligakampe og i alt 24 mål og seks assists i 34 kampe for Trabzonspor, lyder statistikken på for den tidligere FC Midtjylland-stjerne, og de præstationer betyder, at Trabzonspor er klar til at hente Sørloth på en permanent aftale.

Trabzonspor har angivenligt en købsklausul på blot seks millioner euros eller lige under 45 millioner kroner, og den tøver de ikke et sekund med at udnytte. Det tyrkiske medie, Asist Analiz, har tidligere meldt ud, at selveste Real Madrid skulle holde øje med Sørloth, og nu går de seneste meldinger på, at Trabzonspor har sat et prisskilt på deres målfarlige nordmand.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Klubben skulle kræve omkring 50 millioner euros eller lige under 375 millioner kroner for Alexander Sørloth, og hvis det ender med et salg, kan Trabzonspor ende med at score en profit på hele 44 millioner euros eller cirka 330 millioner kroner, alt sammen efter blot et halvt år i Tyrkiet for Sørloth. Til podcasten Rasmus & Saga fra Adressaavisen, har Sørloth udtalt, at han godt har hørt om rygterne, men endnu ikke har hørt noget konkret.

– Rygtet kører(om Real Madrid, red.), men jeg har intet hørt. Jeg sad i omklædningsrummet inden kampen mod Besiktas og så på Snapchat, at der var stor aktivitet i vores vennegruppe. Der var en, der havde linket til den artikel. Det var lidt specielt at se inden en kamp. Jeg måtte bare forsøge at bruge det, så godt jeg kunne, for at få mere selvtillid. Og det gjorde jeg, lød det fra Sørloth, der endte med at score to mål mod Besiktas.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top