The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Her har du tirsdagens rygtebørs.

Træner Thomas Tuchel risikerer sit job, hvis Paris Saint-Germain ikke får succes i denne sæsons Champions League, men tyskeren er også ifølge 90min.com i dialog med Bayern München om jobbet som træner. Den nuværende træner hos de tyske mestre, Hans-Dieter Flick, har som udgangspunkt kun jobbet midlertidigt i resten af sæsonen efter fyringen af Niko Kovac tidligere på sæsonen.

Men også Diego Simeone er ifølge spanske Don Balon i spil til jobbet som træner i den sydtyske storklub. Den 49-årige argentiner har stået i spidsen for Atlético Madrid siden 2011.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

AC Milans tekniske direktør, den tidligere storspiller Paolo Maldini, siger ifølge Daily Mail, at den 38-årige svenske stjerne. Zlatan Ibrahimovic, har en klausul i kontrakten, der aktiveres automatisk, hvis klubben kvalificerer sig til næste sæsons Champions League.

Moussa Denbéle fra Olympique Lyon er ifølge Sky Sports ivrig efter at skifte til Manchester United til sommer. Den 23-årige franske angriber har tidligere spillet for Fulham i Premier League og for skotske Celtic.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Blaise Matuidi har været rygtet på vej væk fra Juventus, men den snart 33-årige franske verdensmester har ifølge italienske Calciomercato valgt at forlænge sin kontrakt med et år, så den løber til sommeren 2021.

Liverpool holder ifølge The Athletic (kræver login) et vågent øje med den 22-årige forsvarsspilleren Ben White, som Brighton har udlejet til Leeds fra den næstbedste række. Han har tidligere også været udlejet til Newport og Peterborough.

FC Barcelona ser ud til at være favoritter til at snuppe forsvarsspilleren Hugo Gullamón fra Valencia. Det skriver spanske SPORT. >. Den 19-årige spanier er transferfri til sommer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top