The perfect guide to the casino

Gattuso afviser: Vi kommer ikke til at mandsopdække Messi

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Gennaro Gattuso har stor respekt for Lionel Messi, men han afviser at Napoli mandsopdækker stjernen i aften.

Senere i aften tager Napoli imod FC Barcelona i Champions League, og der venter uden tvivl værterne en svær kamp. Lionel Messi er nemlig som altid i topform, og her i weekenden scorede den argentinske stjerne fire mål mod Eibar.

Napoli-træner Gennaro Gattuso afviser dog allerede nu, at han har tænkt sig at sætte mandsopdækning på FC Barcelona-stjernen.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Vi spiller mod Barcelona og ikke kun Messi. Det giver ingen mening at have en spiller til at mandsopdække Messi. Vi prøver at gøre nogle ting, og så må vi se, siger Gattuso ifølge goal.com.

Gattuso er heller ikke i tvivl. Han mener at Lionel Messi er verdens bedste fodboldspiller, og at han har været det i mange år nu.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Han er den største i forhold til den måde, han har levet sin karriere på. Han er et eksempel for børn at følge. Han siger aldrig noget upassende.

– Han gør ting, som man kun ser, når man spiller PlayStation – ting, man ikke kan forestille sig. Han har været den bedste i flere år nu, siger Gattuso.

Kampen mellem de to storklubber spilles på San Paolo i Napoli i aften, hvor at dommeren fløjter opgøret i gang klokken 21:00.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top