The perfect guide to the casino

Coronavirus udelukker fans: Ronaldo mod Eriksen uden tilskuere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Seks Serie A-kampe skal afvikles for tomme tribuner på grund af coronavirus – iblandt dem er Juventus mod Inter.

Hvis Christian Eriksen laver en tunnel på Cristiano Ronaldo – eller omvendt – bliver det kun medspillerne og trænerne og ganske få andre, der kommer til at se det.

Det står fast, efter at den italienske regering har påbudt, at seks kampe i Serie A skal spilles uden tilskuere. Det skriver football-italia.net

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Årsagen er, at den smitsomme coronavirus har bredt sig til Italien, hvor seks mennesker foreløbig er døde. Og det er en alt for stor risiko, at titusindvis af mennesker skal forsamles på et ret lille område.

De forsvarende mestre fra Juventus tager imod Inter i en kamp, der meget vel kan få afgørende indflydelse på, hvem der vinder årets italienske mesterskab. Men det bliver for lukkede døre, fordi kampen skal spilles i den region, hvor der er registreret tilfælde af coronavirus.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

De øvrige kampe, som skal spilles uden tilskuere er: Udinese – Fiorentina, Milan – Genoa, Parma – SPAL, Sassuolo – Brescia og Sampdoria – Verona.

Inters Europa League-kamp mod Ludogorets Razgrad torsdag bliver den første kamp, der bliver afviklet på et lukket stadion. Inter vandt det første opgør i Bulgarien 2-0.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top