The perfect guide to the casino

Brøndby stadig rasende over afgørende straffe: Klubben appellerer gult kort

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Brøndby har besluttet at appellere det gule kort til Kevin Mensah for det straffespark, der førte til, at AaB scorede sejrsmålet til 3-2 i søndagens kamp.

Efter nederlaget til AaB var Brøndbys spillere, trænere, ledelse og fans rasende over, at AaB fik det straffespark, som i sidste ende kostede Brøndby det ene point.

De mente, at Kevin Mensah spillede bolden, men dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen mente noget andet, og han pegede i stedet på pletten og uddelte et gult kort til Brøndby-backen.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Straffesparket kan man som bekendt ikke gøre noget ved, da dommerens afgørelse er inappellabel i fodbold, men advarslen vil Brøndby gerne have slettet, da den kan koste karantæne.

– i har valgt at indgive en indsigelse imod advarslen til Kevin. Ud fra den redegørelse vi fik fra dommeren umiddelbart efter kampen, er det vores opfattelse, at advarslen ikke burde være givet, siger Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. jensen, til fansiden 3point.dk

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Derfor har vi tidligere i dag valgt at bruge den mulighed vi klubber har for at inddrage Fodboldens Disciplinærinstans til at genbesøge Kevins gule kort i håbet om at de tildelte karantænepoint til Kevin kan blive slettet.

Kevin Mensah har med advarslen 12 strafpoint. Der skal 19 point til, førend han står til karantæne.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top