The perfect guide to the casino

Bayern-boss storroser stjernen: Han er i sit livs form

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Robert Lewandowski har været ustoppelig i denne sæson, og derfor modtager han stor ros af sin cheftræner.

I denne sæson har polske Robert Lewandowski været ustoppelig for Bayern München, da han har bombet mål ind på samlebånd for den tyske storklub i alle turneringer.

Senere i dag gæster Lewandowski og Bayern München London, hvor at Chelsea hjemme på Stamford Bridge står klar. Inden kampen modtager Lewandowski ros fra sin cheftræner Hans-Dieter Flick.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Robert er i sit livs form. Han har masser af selvtillid, og han er super-fit. Han er inde i en god stime, og vi håber, at han viser det mod Chelsea, siger Hans-Dieter Flick ifølge klubbens hjemmeside.

– Han kan lede holdet med sin styrke, og han kan bidrage ved at lægge modstanderen under pres, når vi har tabt bolden. Derfor er det vigtigt, at han er positiv, og det er han i øjeblikket.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Han gør det rigtig godt defensivt, og oppe foran er han jo bare on fire. Jeg har kan ikke lige huske, hvor mange mål, han har scoret i denne sæson, men hans rekord er bestemt sensationel.

I denne sæson har 31-årige Robert Lewandowski scoret hele 38 mål i 32 kampe for Bayern München i alle turneringer. Derudover har han også leveret 3 oplæg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top