The perfect guide to the casino

Bayern-boss slår fast: Milliard-manden har ikke været god nok!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Philippe Coutinho virker hæmmet i sit spil, fastslår Bayern Münchens administrerende direktør, Karl-Heinz Rummenigge.

Bayern München har i denne sæson lejet Philippe Coutinho af FC Barcelona, men selvom brasilianeren har scoret otte mål, har det ikke været en ubetinget succes. Dertil har han svinget for meget i kvalitet.

– Philippe Coutinho har haft adskillige gode kampe for os. Men han har også haft kampe, hvor han har virket hæmmet, fastslår Karl-Heinz Rummenigge.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Han vil ikke gå så vidt som helt at afskrive, at Bayern München vil gøre køb af den forkøbsret, som klubben sikrede sig, da de lejede ham i sommer. Hvis han gør det godt, er muligheden til stede.

– Vi går nu ind i en afgørende fase i sæsonen. Der skal høj koncentration og seriøsitet til, siger bossen i Bayern München, der står foran ottendedelsfinaler i Champions League mod engelske Chelsea.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Bayern München har dog gjort det klart, at de ikke er villige til at betale et beløb, der minder om den transfer på 1,2 milliarder kroner, som FC Barcelona i januar 2018 betalte til Liverpool, og som gjorde Philippe Coutinho til verdens næstdyreste spiller efter brasilianske Neymar. Han kostede 1,6 milliarder kr., da han skiftede fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain seks måneder tidligere.

Men fremtiden virker uvis for Philippe Coutinho, da de nuværende spanske mestre helt tydeligt ikke regner med ham i fremtiden. Brasilianerens tid i FC Barcelona var også præget af ustabile præstationer og manglende evne til at tilpasse sig klubbens spillestil.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top