The perfect guide to the casino

‘AC’ med for Chelsea! Sådan stiller de fire mandskaber op til aftenens to Champions League-brag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Det er blevet tirsdag aften, og i denne uge betyder det heldigvis mere Champions League-bold, hvor der er dansk deltagelse.

I London tager Chelsea imod Bayern München, og efter en vigtig sejr i weekenden over Tottenham, gælder det nu en endnu større modstander i form af den tyske gigant. Andreas Christensen får endnu engang en start for Chelsea.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Brandvarme Robert Lewandowski starter selvfølgelig på toppen for Bayern München, der også starter med blandt andet Serge Gnabry, som havde stor succes da han spillede mod det andet London-hold i Champions League, Tottenham.

Martin Braithwaite må ikke spille med hos FC Barcelona, men er stadig rejst med truppen til Italien, hvor Napoli er modstanderen. I stedet starter Barcelona ikke overraskende med Lionel Messi, Antoine Griezmann og Arturo Vidal som de tre forreste.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Napoli er underdogs med Barcelona, men efter en svær periode i slutningen af 2019, samt starten af 2020, har man vundet de sidste seks ud af syv kampe. Gennaro Gattuso har fundet frem til følgende 11 spillere:

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top