The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Her har du søndagens rygtebørs.

Der er mange rygter omkring Neymar, og et af de mest vedholdende siger, at den brasilianske stjerne skal tilbage til FC Barcelona til sommer. Men ifølge spanske El Mundo Deportivo overvejer den 28-årige angriber for tiden at forlænge med Paris Saint-Germain. Den nuværende kontrakt udløber i sommeren 2022.

Manchester United vil forsøge at få fat i den walisiske landshodlsspiller Aaron Ramsey, der i sommer forlod Arsenal på en fri transfer til Juventus, hvor han imidlertid ikke for alvor har fået stor succes. Sportsmole har mere om den sag.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Samme Sportsmole har også en historie om, at Alexis Sanchez kommer tilbage til Manchester United til sommer, da italienske Inter ikke er interesseret i at forlænge lejeaftalen eller at købe den 31-årige angriber. I den engelske storklub er der delte meninger om, hvorvidt det er en god idé at få chileneren tilbage til holdet, for nok er topniveauet højt, men bundniveauet er også lavt, og stabilitet er ikke hans varemærke.

Der er rift om Manchester city-spillerne, efter at klubben er blevet udelukket i to år af Champions League. FC Barcelona er ifølge Daily Express interesserede i den 25-årige portugisiske midtbanespiller, Bernardo Silva. Det skal siges, at Manchester City har appelleret udelukkelsen, så det er ikke sikkert, at klubben bliver smidt ud.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

FC Barcelona er ifølge spanske SPORT også villige til at give Chelsea kamp til stregen om at købe Ajax-målmanden André Onana fra Camaeroun. Mens London-klubben har brug for en ny førstemålmand, fordi manager Frank Lampard har tabt tålmodigheden med spanske Kepa Arrizabalaga, så må man gå ud fra, at de i Katalonien først og fremmest ønsker mere konkurrence til tyske Marc-André ter Stegen, der er klart førstevalg som keeper i øjeblikket.

Real Madrid ville så gerne have fat i Paul Pogba i sommer, men efterhånden sættes Manchester uniteds franske stjerne mere og mere i forbindelse med sin tidligere klub, Juventus. Real Madrid er ifølge spanske MARCA så småt blevet mere interesseret i den 17-årige Eduardo Camavinga fra Rennes, som spiller på det franske U21-landshold.

Valencia har ifølge AS forespurgt Real Madrid, om de kan lave en Braithwaite ved at leje midterforsvareren Javi Sanchez, der ikke er fast mand hos madrilenerne, og som tidlgiere har været udlejet til Real Valladolid i denne sæson. Problemet for holdet fra appelsinbyen er, at argentineren Ezequiel Garay er langtidsskadet.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top