Martin Braithwaite er lykkelig efter sin debut: Messi har ønsket mig tillykke

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Martin Braitwaite var lykkelig efter sin flotte debut for FC Barcelona.

Lørdag eftermiddag fik Martin Braitwaite debut for FC Barcelona, og den danske angriber var involveret i to scoringer. Efter kampen var han derfor lykkelig, og han satte lidt ord på hele oplevelsen.

– Messi har ønsket mig tillykke. Han virker som en god fyr, og han ønsker at gøre det nemt for mig. Han prøvede at finde mig flere gange med hans afleveringer, siger Braithwaite til Mundo Deportivo.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Jeg vil ikke vaske mit tøj efter at have krammet med Messi, jokede Martin Braithwaite med, da Messi sagde tak for oplægget til 4-0 scoringen.

Den danske angriber indrømmede da også, at han var nervøs op til kampen, og at han slet ikke havde regnet med at skulle spille.

– Det har været ekstraordinært. En drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg var en smule nervøs, men ivrig da træneren kaldte mig hen. Fansene modtog mig rigtigt godt, og jeg er meget stolt af at være her.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Havde du fortalt mig for 15 dage siden, at jeg ville skrive kontrakt med Barca, så må jeg indrømme, at jeg ikke havde forventet det, siger Braithwaite.

Næste opgave for FC Barcelona bliver på tirsdag i Champions League, men her er Martin Braithwaite ikke blevet registeret, og han kan altså først få spilletid igen i næste weekend mod Real Madrid.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top