The perfect guide to the casino

FC Nordsjælland kom stærkt tilbage og snuppede alle tre point mod SønderjyskE

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Det startede skidt, men endte rigtig godt for hjemmeholdet på Right to Dream Park, da FC Nordsjælland tog imod SønderjyskE.

Efter fire minutter fik Mohammed Kudus en fin mulighed for at bringe FC Nordsjælland i front, men her endte forsøget forbi stolpen, og i stedet slog SønderjyskE til lige efter. I vinterens transfervindue hentede SønderjyskE den tidligere OB-angriber, Anders K. Jacobsen, og efter et mål i sin officielle debut mod Hobro, slog ‘AK’ til igen efter ni minutters spil, og bragte SønderjyskE i front.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Den føring fik lov til at holde til pausen, men kort inde i 2. halvleg, fik Mikkel Rygaard muligheden for at bringe balance i regnskabet, men igen gik FC Nordsjællands forsøg forbi stolpen. Efter 66 minutter fik hjemmeholdet udlignet, og her var det en noget uheldig Artem Dovbyk, der rettede et ufarligt frispark af fra Mikkel Damsgaard, der gjorde Sebastian Mielitz chanceløs i målet.

Efter 1-1 scoringen lagde FC Nordsjælland pres på SønderjyskE, og det gav pote i det 81. minut, hvor det skulle blive til 2-1. Her steg Abdul Mumin højest på et hjørnespark og headede Nordsjælland i front. I løbet af de sidste ti minutter skulle både Nordsjælland og SønderjyskE have scoret igen, men en manglende effektivitet foran målet samt en overligger i vejen for SønderjyskE betød, at det ikke skulle blive til flere mål.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Dermed spiller FC Nordsjælland sig endnu tættere på top 6, imens SønderjyskE skal til at få nogle point på bordet, hvis drømmen om top 6 skal gå i opfyldelse.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top