The perfect guide to the casino

Klub afslører: Vi var enige med Bale og Real Madrid om en transfer – Derfor gik handlen i stå

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Rygterne om et exit fra Real Madrid for Gareth Bale har stået på i de sidste mange transfervinduer, men den walisiske stjerne er stadig at finde i Madrid.

Real Madrid er klar til at sælge Bale, problemet er bare, at Gareth Bale ikke er ligeså interesseret i at forlade Real Madrid, da han stadig har en kontrakt frem til sommeren 2022, hvor han tjener flere millioner om ugen. En løn som ingen andre klubber er klar på at matche. Nu afslører træneren Cosmin Olăroiu, for den kinesiske klub Jiangsu Sainty F.C., at man var tæt på at hente Gareth Bale sidste sommer.

– Det var meget tæt på. Klubben var enig med hans agent, som var der. Vi var enige med Madrid, men i den sidste måned ændrede de mening. Jeg ved ikke, hvad der skete, men de tabte nogle testkampe stort.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Først sagde de, de ville ophæve med ham, og vi skulle betale hans løn, men så sagde de pludselig, at vi skulle betale for transferen. At skulle betale hans løn og for en transfer var lidt over vores budget, så vi kiggede efter en anden spiller. Men jeg ved, at handlen var 90 procent på plads om aftenen, og så ændrede alt sig morgenen efter for Real Madrid, ikke for os, lyder det fra Cosmin Olaroiu til The National.

Et skifte til Kina er blevet nævnt i en længere periode, og nu tyder det altså på, at den 30-årige stjerne var centimeter fra at lande et skifte. Det endte dog ikke i sidste ende, og derfor må Bale tage sig til takke med endnu en sæson i Real Madrid. Indtil videre er det blevet til 17 kampe i denne sæson, dog langt fra de fleste med fuld tid. I de 17 kampe er det blevet til tre mål og to assists.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Siden skiftet til Real Madrid i 2013 er det blevet til 248 kampe. Her har Bale scoret 105 mål og leveret 67 assists.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top