The perfect guide to the casino

Chelsea slog Tottenham hjemme på Stamford Bridge

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Chelsea sikrede sig sejren over Tottenham her til eftermiddag.

Dagens første Premier League-kamp har netop hørt slutfløjtet, og det var værterne fra Chelsea, som trak sig sejrsrigt ud af opgøret.

Således var Tottenham på besøg hos Chelsea, og det var ikke noget godt gensyn for gæsternes manager, da Jose Mourinhos mandskab tabte til Frank Lampards tropper.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Chelsea startede også kampen bedst, da O. Giroud åbnede festen efter 15 minutter. 1-0 til værterne og dette var også stillingen ved pausen.

Kort inde i anden halvleg gjorde M. Alonso det til 2-0, og herefter havde Chelsea kontrol over kampen. Efter en times spil kom kampens mest dramatiske højdepunkt, da VAR brugte flere minutter på, at kigge et potentielt rødt kort igennem uden at dømme noget. Du kan se hele situationen LIGE HER!

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

I det 89. minut kom der spænding tilbage i opgøret, da A. Rudiger var uheldig og begå selvmål efter en afretning. Der kom dog ikke flere scoringer i kampen, og Chelsea vandt derfor med 2-1.

Resultat gør at Chelsea nu er placeret endnu bedre på fjerdepladsen, hvor at de har fire point ned til netop Tottenham på femtepladsen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top