The perfect guide to the casino

Uskarpe Hobro sendte tre point til FC Midtjylland

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


FC Midtjylland snuppede som forventet alle tre point i Hobro, men særligt i kampens 1. halvleg, havde hjemmeholdet alverdens muligheder for at bringe sig foran.

Efter et 3-1 nederlag til SønderjyskE, skulle Hobro desperat bruge nogle point i bunden af tabellen, og det startede også rigtig godt for Hobro. I kampens 1. halvleg satte Hobro sit præg på kampen, og hjemmeholdet burde også være kommet i front. Stolpen og overliggeren stod flere gange i vejen for Imed Louati, imens både Jesper Bøge, Pål Alexander Kirkevold og Edgar Babayan også havde store mulighed for at bringe hjemmeholdet i front.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

FC Midtjylland var ikke helt uden chance og efter lidt over en halv time var Jesper Rask også ved at koste dyrt i Hobro-målet efter en afslutning fra Evander. Det blev til 0-0 ved pausen, og blot fem minutter inden i 2. halvleg, skulle Edgar Babayan endnu engang have sendt hjemmeholdet i front. Babayan fik en friløber ned til FC Midtjylland-målet, men efter for meget ubeslutsomhed, sparkede Babayan bolden ved siden af målet.

I stedet kom FC Midtjylland foran, efter de viste effektiviteten foran målet. Efter 55 minutter sendte indskiftede Ronnie Schwartz Anders Dreyer i dybden, der ikke tvivlede foran målet og passerede Jesper Rask. Få minutter efter scoringen fik Kirkevold igen en mulighed for at score, men brændte endnu engang foran målet.

I det 68. minut byttede Dreyer og Schwartz om på rollerne, da Anders Dreyer assisterede Ronnie Schwartz’ første mål i FC Midtjylland-trøjen.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Herfra blev det ikke til mere for hjemmeholdet, der derfor efter en flot 1. halvleg, måtte se topholdet løbe med alle tre point.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top