The perfect guide to the casino

Wengers forudsigelse: Ubesejrede Liverpool kan slå min rekord med Arsenal

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Arsène Wenger tror, at Liverpool kan overgå hans eget Arsenal-hold, der var ubesejret i 49 kampe i træk i 2003/04.

Liverpool er i skrivende stund oppe på 43 Premier League-kampe i træk uden nederlag, og dermed mangler de altså syv kampe for at slå Arsenals mesterhold i 2004.

Den daværende Arsenal-manager, Arsène Wenger, tror, at det kommer til at ske.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Liverpool spiller vanvittig godt. Og rekorder er jo til for at blive slået, siger Arsène Wenger ifølge britiske Metro.

Liverpool har vundet 25 kampe og kun spillet en enkelt uafgjort i denne sæson. Dertil kommer, at holdet sluttede af med 17 kampe i træk uden nederlag i sidste sæson, hvor Manchester City dog tog mesterskabet alligevel.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– De er meget effektive, de er meget stabile, og de kæmper godt, så de har det, der skal til. Jeg skal være den første til at sige tillykke til Liverpool, hvis de slår rekorden. Men lad os nu se, siger franskmanden.

Arsenals serie begyndte efter næstsidste kamp i 2002/03-ssæonen, hvor de tabte 2-3 til Leeds og varede helt frem til kamp nummer ti i 2004/05-sæsonen, hvor de måtte se sig slået 0-2 i en udekamp mod Manchester United, som siden er blevet kendt som pizza-kampen, fordi der blev kastet med pizzaer i omklædningsrummene efter opgøret.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top