The perfect guide to the casino

Igen to scoringer af målmaskinen Håland: Her er hans egen forklaring

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Norske Erling Braut Håland scorede begge Borussia Dortmunds mål, da holdet slog Paris Saint-Germain 2-1 i Champions League. Men det tog den 19-årige nordmand meget roligt.

– Der er ikke så meget at sige. Det er ikke rigtig gået op for mig endnu. Men det er da fedt, sagde Erling Braut Håland efter sejren ifølge norske VG.

Nordmanden bragte sit hold foran i anden halvleg, hvorefter Neymar udlignede for Paris Saint-Germain, inden det blev 2-1 på et drøn af et langskud fra Erling Braut Håland.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Jeg tænkte bare på at banke til den. Hvis jeg skal være ganske ærlig, så tænkte jeg kun på at hamre løs til den, sagde matchinderen.

Erling Braut Håland spillede for RB Salzburg i efteråret, hvor han lavede otte mål i seks Champions League-kampe. Men han kunne altså ikke forhindre, at de østrigske mestre røg ud af turneringen.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

I vinterpausen blev Erling Braut Håland så solgt til Borussia Dortmund, hvor han også kommet forrygende fra start. Han har scoret otte mål i fem Bundesliga-kampe, og han er vel at mærke kun startet inde i en af de fem kampe.

– Jeg kan stadigvæk forbedre mig. Jeg skal arbejde hårdt for at forbedre mig, og resultatet her er farligt, for Paris er et stærkt hold, der stadig har muligheden for at gå videre, sagde han.

OVERSIGT

Scroll to Top