Forhandlede hele tirsdagen: Barcelona præsenterer Braithwaite onsdag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant pĂ¥ fri transfer


FC Barcelona vil have afsluttet forhandlingerne og betalt overgangssummen for Martin Braithwaite onsdag.

IFølge spanske SPORT forhandlede FC Barcelona med Martin Braithwaites agent, Ali Dursun, hele tirsdagen, og de er i princippet enige om en aftale, der sikrer, at den danske landsholdsspiller kan skifte fra bundklubben Leganés til de forsvarende spanske mestre.

Årsagen til, at der skal handles hurtigt, er, at FC Barcelonas træner, Quique Sétien, gerne vil kunne bruge Martin Braithwaite allerede i weekenden, hvor holdet møder Eibar i den spanske liga.

Læs ogsĂ¥: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

FC Barcelona kommer til at betale frikøbsklausulen i Martin Braithwaites kontrakt pĂ¥ 18 millioner euro (134 millioner kr.) onsdag. Det har LeganĂ©s forlangt, da tabet af den 28-Ă¥rige dansker vil yderligere forringe Madrid-klubbens muligheder for at undgĂ¥ nedrykning.

Hans kommende klub kæmper til gengæld for at forsvare sit spanske mesterskab, og de muligheder er blevet forværret, fordi bĂ¥de uruguayaneren Luis SuĂ¡rez og franske Ousmane DembĂ©le er blevet langtidsskadede.

Læs ogsĂ¥: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Transfervinduet er lukket, men FC Barcelona har fĂ¥et dispensation til at købe en spiller i den spanske liga. Oprindeligt gik klubben efter en angriber, men Quique SĂ©tien har insisteret pĂ¥ en mere alsidig spiller, der ogsĂ¥ kan spille kant. Her passer Martin Braithwaite pĂ¥ beskrivelsen.

Kontrakten bliver pĂ¥ tre og et halvt Ă¥r, men om den danske landsholdsspiller bliver i klubben sĂ¥ længe, kommer helt an pĂ¥, hvordan han spiller i de kommende mĂ¥neder.

OVERSIGT

Scroll to Top