The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Her har du tirsdagens rygtebørs.

Tottenham har ifølge sportsmole været i kontakt med Manchester United i et forsøg på at købe Chris Smalling, der i denne sæson er udlejet til Roma. Italienerne vil gerne gøre handlen permanent, men de kan få svært ved at kvalificere sig til Champions League i næste sæson, efter at de i weekenden tabte til de direkte rivaler fra Atalanta, og her er det så, at Spurs begynder at gøre sig forhåbninger om et køb af den 30-årige midterforsvarer.

Det har længe været den almindelige antagelse, at Manchester Citys Leroy Sané ville skifte til Bayern München til næste sæson, men det er ikke længere så sikkert. Ifølge tyske Kicker er der opstået uenighed i Bayerns ledelse om købet, og der har ikke været kontakt imellem parterne, efter at den 24-årige tyske fløjspiller for nylig skiftede agent.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Mere Manchester City. Bernardo Silva antyder ifølge Sportsmole, at han kan finde på at tage tilbage til Benfica, fordi portugiseren føler, at han forlod klubben lidt tidligt, da han allerede som 20-årig tog til Monaco. Artiklen siger dog ikke noget om, hvornår den nu 25-årige midtbanespiller kunne forestille sig, at han tager tilbage til hjemlandet.

Arsenals manager, Mikel Arteta, skal være ivrig efter at købe Ajax-forsvareren Daley Blind, der netop er vendt tilbage til de hollandske mestre efter hjertesygdom. Han kender Premier League fra sin tid i Manchester United. Den historie har britiske Metro mere om.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Hertha Berlin var den klub i hele verden, der brugte flest penge på nye spillere i januar måned – hele 77 millioner euro (575 millioner kr.) brugte den tyske hovedstadsklub. Ifølge Kicker fik det den nu afgåede træner, Jürgen Klinsmann, til at drømme stort i form af Emre Can (Juventus), Mesut Özil (Arsenal), Lukas Podolski (Antalyaspor) og Mario Götze (Borussia Dortmund). Det var sportsdirektør Michael Preetz ikke helt med på, og det skulle have været stærkt medvirkende årsag til, at den tidligere tyske landstræner valgte at forlade klubben i sidste uge.

Valencia er ifølge spanske Don Balon interesserede i at overtage colombianeren James Rodriguez til næste sæson. VM-topscoreren fra 2014 er vendt tilbage til Real Madrid efter lejeophold i Bayern München, men han spiller kun sporadisk.

Både Manchester United og Liverpool skal være lune på midtbanespilleren Todd Cantwell fra Norwich, som ligner et hold, der er på vej ud af Premier League. The Athletic (kræver login) har historien.

OVERSIGT

Scroll to Top