Klopp har stor respekt for Atlético Madrid: En af de sværeste opgaver i fodbold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt rygte: FC København køber indisk spiller


Jürgen Klopp har stor respekt for Atlético Madrid.

Champions League er tilbage igen, og i aften er det de forsvarende mestre fra Liverpool, som gæster Atlético Madrid i Spanien.

På papiret er Liverpool ikke til at stoppe, men Jürgen Klopp har stor respekt for aftenens modstandere, som han kalder for én af de sværeste opgaver i fodbold.

Læs også: Kæmpe bombe: Priske tæt på engelsk gigant

– At møde Atletico er en af de sværeste opgaver i fodbold – de er virkelig velorganiserede, og de giver dig ingen gaver. Hvis der er et hold, hvor du skal præstere til dit bedste på alle måder, så er det mod Atletico, vurderede Klopp på et pressemøde mandag og fortsatte ifølge Sky Sports:

– Hvis du arbejder så hårdt som muligt, så har du en chance, men er du ikke fokuseret i et øjeblik, så lukker de dig ned og slår kontra.

Læs også: Chok: Superliga-stjerne lånte penge til vild spillegæld af holdkammerater

– Hvordan de har gjort det indtil nu i denne sæson er ikke så skidt, som folk siger, og det har intet at gøre med, hvad der sker i morgen (tirsdag, red.). Holdet, som kæmper mest og vil det mest, vil gå videre til næste runde, og ikke det hold, som har en bedre Premier League- eller La Liga-sæson.

De to mandskaber mødes i aften klokken 21:00 på Wanda Metropolitano i Madrid.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top