VANVITTIG udvikling: Tre mål på otte minutter! Erling Håland dobbelt målscorer med flot langskudshug

Borussia Dortmund må siges at være mere end bare tilfredse med købet af Erling Håland i vinterens transfervindue.

Otte mål og en assist i fem Bundesliga-kampe, og et mål i den tyske pokalturnering i en enkelt kamp. Sådan lyder statistikken for Håland. Inden Champions League-kampen mod PSG havde Håland i gennemsnittet scoret et mål pr 40. minut, og nu er han på pletten igen.

For RB Salzburg har Erling Håland allerede scoret otte mål i de seks Champions League-gruppespilskampe, og har netop bragt Dortmund på 1-0 i kampen mod PSG.

Se bare målet af Håland herunder, hvor den norske stjerne står i den helt rigtige position på det rigtige tidspunkt:

Neymar skulle dog ikke bruge mange minutter på at bringe balance i regnskabet.

1-1 kunne Erling Håland dog ikke bruge til noget som helst, og ikke en gang to minutter efter udligningen, bragte Håland igen Dortmund i front med lidt af et hug.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.