The perfect guide to the casino

FCK-stjerne udpeger svagt punkt: Her har Celtic en fordel mod os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


FCKs Pierre Bengtsson frygter, at den lange vinterpause kan komme til at koste for FCK i Europa League-kampene mod Celtic.

Torsdag spiller FCK hjemme mod skotske Celtic i Europa League, og det sker, mens Celtic er i fuld gang med sæsonen, mens FCK kun har spillet en enkelt turneringkamp. Det var fredagens kamp i Esbjerg, som de forsvarende danske mestre tabte 0-1.

– Det var ikke den forberedelse, som vi havde ønsket os. Esbjerg scorede på det værst tænkelige tidspunkt, og vi udnyttede ikke vores chancer. Havde vi gjort det, havde vi fået et andet resultat, siger Pierre Bengtsson til den skotske avis, Daily Record.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Det er noget andet, når man er midt i sæsonen, fordi man har en bedre kamprytme, ligesom Celtic har. vi er lige kommet tilbage fra vinterpausen og skal først til at finde den, siger den svenske back.

Celtic har ikke de bedste erfaringer fra Parken. De tabte 1-3 i Champions League til FCK i 2006.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Der er udsolgt til kampen, og vores fans kan lave en masse spektakel og gøre Parken til et intimiderede sted at spille. Vi er opsatte på at få et godt resultat på hjemmebane. Men vi er også godt klar over, at kampen ikke afgøres dér. Celtic har hjemmebane i anden kamp, og det er også en fordel for dem, siger Pierre Bengtsson.

Kampen spilles torsdag kl. 21.00

OVERSIGT

Scroll to Top