The perfect guide to the casino

Erling Håland sikrede Borussia Dortmund et vigtigt 2-1 resultat mod PSG på hjemmebane

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt rygte: FC København køber indisk spiller


Efter en noget målfattig og halvkedelig 1. halvleg i Tyskland, formåede Borussia Dortmund og PSG at leve op til forventningerne om en målrig affære i 2. halveg, hvor Dortmund trak det længste strå.

Kylian Mbappe og Neymar var endelig tilbage for PSG, og det var i den grad også tiltrængt for det franske mandskab. Netop Neymar var også første mand til at teste Roman Bürki i Dortmund-målet efter ti minutter, men måtte se sit forsøg gå forbi stolpen. De unge stjerner fra det tyske mandskab, Jadon Sancho og Erling Håland, ville også lege med, men kunne heller ikke passere Keylor Navas i PSG-målet.

Læs også: Kæmpe bombe: Priske tæt på engelsk gigant

Efter en målløs 1. halvleg, gik det amok 24 minutter inden i 2. halvleg da Dortmund bragte sig i front, og hvem andre end Erling Håland til at score. Et skudforsøg fra Raphael Guerreiro bliver blokeret af PSG-forsvaret, men returbolden endte lidt tilfældigt hos Håland, der ikke tøvede med at prikke bolden i målet.

Seks minutter senere fik PSG udlignet efter Kylian Mbappe tog en fin solotur igennem Dortmund-forsvaret, inden han spillede Neymar helt fri foran målet, der let kunne bringe PSG på 1-1.

Men ikke engang to minutter efter Neymars udligning, trådte Erling Håland frem igen, og bragte Dortmund på 2-1. Indskiftede Giovanni Reyna slog kontra, og efter en fin tur op i banen, endte bolden hos Erling Håland, der resolut bankede til bolden uden for feltet, og passerede en chanceløs Keylor Navas igen.

Læs også: Chok: Superliga-stjerne lånte penge til vild spillegæld af holdkammerater

Kun fire minutter efter 2-1 målet viste Neymar igen sin farlighed, men måtte desværre se sit forsøg gå forbi. I stedet holdt Dortmund stand og sikrede sig et fint udgangspunkt inden kampen i Paris, hvor det hele bliver afgjort.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top