Atlético Madrids chokstart var nok: Liverpool taber 1-0 i Spanien

Der var lagt op til en drabelig kamp mellem Atlético Madrid og Liverpool, hvor Atlético Madrid fra kampens start viste effektivitet foran målet.

Inden kampen var det klart, at Atlético Madrid ikke ville have noget som helst imod, at Liverpool sad på bolden, hvis blot man kunne udnytte sine chancer i kampen. Det må man i den grad sige, at Atlético Madrid i starten af kampen formåede at gøre, da man efter blot fire minutter kom i front.

Et hjørnespark bliver uheldigt ramt af Fabinho, der sendte bolden lige i fødderne på en fri Saul, der let kunne passere en chanceløs Alisson.

Hjemmeholdet var dog ikke færdige med at få sine chancer foran målet, men en storspillende Alisson gjorde, at Alvaro Morata blandt andet ikke fik scoret til 2-0 efter en lille halv time.

Mohamed Salah fik bolden i kassen efter en stor fejl af Jan Oblak, men desværre for Liverpool, var Roberto Firmino i klar offside da han spillede Salah fri, og i stedet holdt Atlético Madrid stand frem til pausen.

I 2. halvleg pressede Liverpool endnu engang på, og Mohamed Salah var også tæt på at udligne under ti minutter inden i 2. halvleg, men måtte se sit hovedstød gå forbi.

I resten af 2. halvleg gjorde Atlético Madrid, hvad de gør bedst, nemlig at stille sig solidt ned defensivt, hvilket også blev et problem for Liverpool, der ikke for alvor kunne presse den spanske defensiv helt i bund. Dermed sikrede Atlético Madrid sig et uhyre vigtigt udgangspunkt inden en svær kamp på Anfield.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.