The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Her har du mandagens rygtebørs.

Real Madrid er klar til at byde på Manchester Citys belgiske midtbanestjerne, Kevin de Bruyne, til sommer, og interessen er nok ikke blevet mindre af, at de nuværende engelske mestre står til at blive smidt ud af Champions League fra næste sæson. Sportsmole har historien.

Men også Manchester Citys lynhurtige og målfarlige angriber, Raheem Sterling, er et transfer-mål for Real Madri, der skal være klar til at byde 180 millioner pund (1,6 milliarder kroner) for den engelske landsholdsspiller. Den historie har The Sun mere om.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Naboerne i Manchester United har til gengæld kig på midtbanespilleren Harry Winks fra Tottenham. Ifølge Daily Mirror ville en handel med den engelske landsholdsspiller passe ledelsen i Tottenham rigtig godt, fordi der skal bruges penge på andre spillere, mens manager José Mourinho eftr sigende er loren ved at sælge til sin tidligere klub.

Også Bournemouth-angriberen Joshua King er et transfermål for Manchester United til sommer. Den norske landsholdsspiller erklærede åbent efter januar måneds transfervindue, at han var ærgerlig over ikke at få lov at skifte. Interessen fra den klub, han spillede på ungdomsholdet for, er der stadig, fordi den aftale, som ‘De Røde Djævle’ har indgået med nigerianeren Odion Ighalo kun er en lejeaftale, der udløber til sommer. Sportsmole har mere.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Bayern Münchens østrigske forsvarsspiller, David Alaba, antyder ifølge goal.com, at han er klar til at prøve kræfter med Premier League. Han kom til den sydtyske klub so 16-årig i 2008, og derfor er det snart tid, hvis han skal prøve noget andet. Han var fan af Arsenal som dreng.

Chelsea vil købe Matias Vecino fra Inter for 23 millioner pund (205 millioner kr.) til sommer. Den 28-årige midtbanespiller fra Uruguay var sat i forbindelse med Manchester United og Everton i sidste måned, men det blev altså ikke til noget. Ifølge Daily Express er træneren for de blåsorte fra Milano, Antonio Conte, indforstået med salget, fordi klubben selv skal bruge pengene på andre spillere.

Hertha Berlin er efter sigende parate til at hyre Niko Kovac, der blev fyret som træner i Bayern München tidligere på sæsonen. Det skriver onefootball.com. Den tyske hovedstadsklub har brug for en ny træner, efter at Jürgen Klinsmann pludselig sagde op i sidste uge.

OVERSIGT

Scroll to Top