The perfect guide to the casino

Guardiola til krisemøde i City: – Jeg går med ned i League Two

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Manchester City-manager Josep Guardiola har tænkt sig at blive i Manchester City, uanset hvad der sker i sagen om Financial Fair Play.

Hele Manchester Citys spillertrup har været til krisemøde, efter at det europæiske fodboldforbund (UEFA) fredag aften meddelte, at de nuværende engelske mestre ikke kan være med i Champions League i de kommende to sæsoner.

Manchester City har ganske vist appelleret sagen til den internationale sportsdomstol (CAS), men det kan faktisk ende med at blive endnu værre, for Premier League har tænkt sig at lave sin egen undersøgelse af sagen, der handler om, at klubben har overtrådt reglerne om FInancial Fair Play.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

I allerværste fald kan det få den konsekvens, at Manchester City bliver tvangsdegraderet til League Two (den fjerdebedste engelske række).

– Uanset hvilken række vi er, så vil jeg stadig være her. Uanset om vi skulle ryge helt ned i League Two, så er jeg klar. Tiden er til, at vi står sammen, skal Josep Guardiola have sagt ved krisemødet. Det skriver britiske Metro.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Derudover gik det meste af mødet med at berolige spillerne om, at det hele ikke går så galt.

– Stol på mig ligesom jeg stoler på jer: Vi skal nok få dette her vendt rundt, sagde klubbens administrerende direktør, Ferran Soriano, om appelsagen i CAS.

OVERSIGT

Scroll to Top