The perfect guide to the casino

Ekspert skælder stjernen ud efter 4-0: – Du gemmer dig og tager ikke ansvar!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Pierre-Emerick Aubameyang fik kritik af den tidligere Liverpool-stjerne, Graeme Souness, for kommentarerne efter Arsenals sejr på 4-0 over Newcastle.

Efter sejren sagde Pierre-Emerick Aubameyang, at han følte sig mere komfortabel med Mikel Arteta som manager. Den spanske basker overtog posten fra sin landsmand, Unai Emery, for små to måneder siden.

– Nu ved vi, hvad vi skal gøre, sagde Pierre-Emerick Aubameyang – underforstået, at det vidste spillerne ikke altid under Unai Emery.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Men det gav Graeme Souness ikke meget for.

. Jeg kan slet ikke acceptere sådan en udtalelse. Han er 31 år, så han ved da godt, hvad han skal gøre for at få succes. Og det har han vidst i hvert fald i de sidste syv.otte år, sagde Graeme Souness i studiet.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Når man når en vis alder, så ved man udmærket godt, at man skal gå på banen med entusiasme, med god aggressivitet og lade være med at give bolden væk for nemt. Følger man de råd, kommer man langt, sagde Graeme Souness og tilføjede:

. Jeg er træt af at høre om taktik, taktik, taktik. Men man kan som spiller ikke bare gemme sig bag taktik, slog den tidligere Rangers-manager fast.

OVERSIGT

Scroll to Top