The perfect guide to the casino

Desperat angriber-jagt: Ender dansk landsholdsspiller i Barcelona?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Danske Martin Braithwaite kan ende i FC Barcelona i resten af sæsonen.

Spanske El Mundo Dpeortivo skriver, at FC Barcelona overvejer at hyre den danske landsholdsangriber, Martin Braithwaite, fra Leganés for resten af sæsonen.

I FC Barcelona er Luis Suárez ude indtil maj, og Ousmane Dembélé er færdig for resten af sæsonen. Derfor har de forsvarnede spanske mestre brug for en spiller, der både kan spille angriber og kant. Og det opfylder Martin Braithwaite.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Den 28-årige Martin Braithwaite har tidligere spillet for Esbjerg, Toulouse, Middlesnrough og Bordeaux, og han har spillet for Leganés siden januar 2019. Han scorede mod netop FC Barcelona i et nederlag på 1-3 kort efter at være skiftet.

Strengt taget er transfervinduet jo lukket, men ifølge de spanske regler kan en klub godt købe en spiller inden for det spanske marked, hvis de kan påvise, at der er tale om en nødsituiation.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

FC Barcelona har fÃ¥et dispensationen, og de har tidligere uden held bl.a. forsøgt at hyre brasilianeren Willian Jose og Luis Suarez’ colombianske navnebror fra Real Zaragoza.

Hvis Martin Braithwaite ender i FC Barcelona, bliver han den fjerde dansker i klubbens historie. De tre første var Allan Simonsen, Michael Laudrup og Ronnie Ekelund. Dertil kommer Thomas Christiansen, men han har dobbelt statsborgerskab, og han nåede at spille to landskampe for Spanien, så han regnes teknisk set for spanier.

OVERSIGT

Scroll to Top