The perfect guide to the casino

Brøndby-træner jubler over premiere-sejr: Derfor var det vigtigt med tre point

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Brøndby-træner Niels Frederiksen var glad for premieresejren over OB.

Brøndby vandt 2-0 på udebane over OB i forårspremieren, og det var en vigtig sejr, mener Niels Frederiksen.

– Det er en vigtig start for os. Der er mange der har stillet spørgsmålstegn ved os. Selvfølgelig er det ikke sådan, at vi nu kan sige, at vi bare vinder resten af vores kampe, men det er vigtigt for holdet og for troen på egne evner. Jeg har set en rigtig god stemning og god tro på tingene i løbet af opstarten, og den kan vi jo så ride lidt videre på, siger Niels Frederiksen til Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Spørgsmålstegnene ved Brøndby er ikke mindst sat, fordi klubben i vinterpausen har solgt Kamil Wilczek til APOEL Nicosia, Dominik Kaiser til Hannover 96 og Hany Mukhtar til Nashville. De stod i efteråret for to tredjedele af Brøndbys mål.

– Det var et yngre Brøndbyhold end vi har set længe, og det var et mere dansk Brøndbyhold. Vi har vel seks danskere i startopstillingen og nærmest lige så mange på bænken. Selvfølgelig var det på den måde et anderledes Brøndbyhold, men det er jo ikke sådan, at vi kun spiller med 18-årige. Men der er gjort mere plads til vores unge. Det skridt skal de nu tage og vise, at de er dygtige nok, siger Niels Frederiken.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Brøndbys mål blev scoret af Anthiny Jung og Lasse Vigen Christensen.

Det glædede Niels Frederiksen, at målene kom fra spillere, der normalt ikke scorer så mange mål, sådan som der har været lagt op til i træningen.

OVERSIGT

Scroll to Top