The perfect guide to the casino

Bombe: Dansk landsholdsstjernes agent landet i Barcelona – Forhandler om aftale med storklubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt rygte: FC København køber indisk spiller


Der kan ende med at blive smidt noget af en bombe i spansk fodbold, hvor det helt store fokus nu er på en dansk landsholdsstjerne.

Transfervinduet i Spanien er allerede lukket, og her nåede FC Barcelona ikke at hente en angriber til klubben. Efter skaderne til Ousmane Dembélé og Luis Suarez, har den spanske storklub dog fået en helt særlig dispensation til at hente en spiller til klubben, men kun spillere fra den spanske liga er tilladte at hente, og derfor er en række navne, der normalt ikke sættes i forbindelse med FC Barcelona blevet nævnt.

Læs også: Kæmpe bombe: Priske tæt på engelsk gigant

I første omgang stod Willian Jose og Getafes Angel højt på listen, men efter flere mislykkede forsøg på at sikre sig en ekstra angriber, er valget faldet på en dansker. Martin Braithwaite, der i denne sæson har scoret otte mål og leveret en enkelt assist i 27 kampe, er kommet på FC Barcelona radar. I første omgang har Mundo Deportivo meldt om, at Martin Braithwaite stod på Barcelonas ønskeliste, og nu bekræfter den spanske journalist, Gerard Romero, interessen i danskeren.

Martin Braithwaites agent er ifølge Romero ankommet til Barcelona for at forhandle med klubben. Gerard Romero melder om, at Braithwaites agent, Ali Dursun, også er agent for Frenkie de Jong, men at rejsen til Barcelona kun har noget at gøre med Braithwaite.

Læs også: Chok: Superliga-stjerne lånte penge til vild spillegæld af holdkammerater

Derfor er spørgsmålet blot, om Leganes er klar til at sige farvel til deres danske stjerne, der først har kontraktudløb i 2023.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top