The perfect guide to the casino

Helt gak-gak i England: Liverpool kan blive mestre med seks års forsinkelse

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Premier League kan ende med at fratage Manchester City mesterskabet i 2014 og i stedet give det til Liverpool med seks års forsinkelse.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) har smidt Manchester City ud af Champions League i de næste to år. Men Premier League vil også foretage sin egen undersøgelse af, om de nuværende engelske mestre har forbrudt sig mod reglerne om Financial Fair Play.

Og det kan få betydelige konsekvenser for klubben, hvis det er tilfældet.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Daily Mail skriver, at Premier League vil kigge nærmere på perioden fra 2012 og 2016, hvor Manchester City også – måske – har pumpet deres budgetter kunstigt op via indsprøjtninger fra ejeren. Og det er ikke tilladt ifølge FInancial Fair Play.

Hvis klubbens findes skyldig, kan det komme på tale at fratage dem point bagudrettet. Og det kan igen betyde, at Manchester City mister mesterskabstitlen i 2014, som så formentlig går til Liverpool, der sluttede to point efter Manchester City i 2013/14-sæsonen.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Det er meget interessant. I betragtning af UEFAs hårde dom må man gå ud fra, at der er noget, der ikke er foregået, som det skulle, men mere vil jeg helst ikke sige om den sag lige nu, siger den daværende Liverpool-anfører, Steven Gerrard, ifølge Liverpool Echo.

Manchester city har varslet, at klubben vil appellere dommen til den internationale sportsdomstol, CAS.

OVERSIGT

Scroll to Top