The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Her har du søndagens rygtebørs.

Gribbene er allerede på lur, efter at det europæiske fodboldforbund (UEFA) fredag annoncerede, at Manchester City er smidt ud af Champions League i to år fra næste sæson. Real Madrid overvejer ifølge spanske AS at købe den argentinske angrebsstjerne, Sergio Agüero, ligesom hans gamle klub, Atlético Madrid, øjner en chance for at få ham tilbage.

Juventus er ifølge Sportsmole klar til at smide både waliseren Aaron Ramsey og franske Adrien Rabiot ind i en byttehandel med Manchester United for at få den franske midtbanestjerne, Paul Pogba, tilbage.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Olivier Giroud er blevet tilbudt en kontrakt af Lazio til næste sæson. Chelsea-spillerens kontrakt løber ud til sommer, men franskmanden vil ifølge Daily Telegraph (kræver login) gerne se tiden an, da Tottenham efter sigende bød på ham i januar, og da han gerne vil blive i London.

Manchester United er villige til at sælge målmanden Dean Henderson til Sheffield United, som han har været udlejet til i hele denne sæson. Det skriver TEAMtalk. Den engelske keeper vil spille fast, og ‘De Røde Djævle’ har tilsyneladende valgt at holde fast i David de Gea, selvom spanieren har kludret i det flere gange i denne sæson.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Danske Joakim Mæhle er klar til at acceptere et skifte til Crystal Palace, hvis klubben -som jungletrommerne lyder på – vil komme med et bud på den tidligere AaB-back, der nu spiller i belgiske Genk. Den historie har London Evening Standard.

FC Barcelona er ifølge Birmingham Mail interesserede i at købe Wolverhamptons fløjspiller, Adama Traoré. Han er født i lokalområdet, og han kender klubben rigtig godt, for han gik på dens akademi, La Masia, fra han var otte år. Den nu 24-årige nåede også at få en enkelt førsteholdskamp, inden han tog til de britiske øer. Hans forældre er fra Mali, men selv har han spillet ungdomslandskampe for Spanien.

Den tidligere FCM-spiller, Winston Reid, er ifølge BBC lejet ud til Sporting Kansas City i den amerikanske liga, MLS. Forsvarsspilleren har spillet 223 kampe for West Ham – men ikke en eneste siden marts 2018, hvor han fik alvorlig knsækade. Han er født i New Zealand, som han også har spillet VM for, men han flyttede til Danmark som 10-årig.

OVERSIGT

Scroll to Top