Referat: Effektive Brøndby vandt driv våd duel over OB’s 10 mand i intenst opgør

Brøndby kom godt fra start og udbyggede senere føringen til slutresultatet 0-2 i sejren over OB på mål af Anthony Jung og Lasse Vigen.

OB tog denne aften imod Brøndby i et regnfuldt og blæsende opgør i den direkte kamp om top 6.

Begge hold havde i vinterens transfervindue mistet vigtige spillere, hvor OB solgte Bashkim Kadrii, mens Brøndby har mistet Kamil Wilczek og Dominik Kaiser.

Det var derfor to mandskaber, der skulle finde fodfæste på den våde bane i kampens indledning, der bar præg af mange fejlafleveringer fra begge hold.

Brøndby fik en fantastisk start på kampen, da bolden blev snittet videre på et hjørnespark, hvorefter Anthony Jung let kunne prikke bolden i et tomt mål til 0-1.

OB forsøgte at svare hurtigt igen efter scoringen, men banens vanskelige tilstand gjorde det svært for begge hold at spille deres spil.

Ti minutter før pausen var fynboerne tæt på at udligne, da Issam Jebali trykkede af på et frispark kort udenfor feltet, men hans forsøg endte på den forkerte side af sidenettet.

Kort før pausen var OB igen tæt på at få udlignet, da Kasper Larsen var blevet fremme efter en standard situation, men hans hovedstød gik over målet.

Efter pausen kom OB mere offensivt ud til kampen, hvor den nye islandske offensivspiller, Aron Elis Thrándarson, kom på banen for OB.

Efter en times spil blev det stik mod spil og chancer til endnu en Brøndby-scoring, da Lasse Vigen sparkede kort udenfor feltet, hvor hans spark blev afrettet af Jeppe Tverskov til stillingen 0-2.

Ti minutter før tid brød helvede løs i Odense, da Oliver Lund savede Mikael Uhre helt over ude ved sidelinjen i en ellers ufarlig situation, hvilket altså kostede ham et rødt kort.

OB formåede ikke at nedbryde Brøndbys stærke defensiv og måtte derfor se sig slået med 0-2 og mistede dermed vigtige point i kampen om top 6.