The perfect guide to the casino

Medie: Pep Guardiola skrider fra Manchester City – Her er hans stjerne-afløser

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Pep Guardiola vil ikke spille to sæsoner uden Champions League-fodbold, og tiden er derfor inde til at sige farvel.

Pep Guardiola vil altid træne de bedste hold, og det har han tidligere afsløret i et interview med engelske medier.

Han har da også stået i spidsen for FC Barcelona, Bayern München og Manchester City, som alle anses for at være blandt de – hvis ikke dét bedste hold i deres respektive liga.

I 2016 skiftede han til Manchester City, og han har nydt fin succes uden dog at have sikret dem Champions League-trofæet, og hvis det ikke sker i denne sæson, sker det næppe foreløbigt.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

The Citizens er nemlig blevet smidt ud af europæisk fodbold i to sæsoner som følge af brud på Financial Fair Play-reglerne, og det er mere end, hvad den 49-årige spanier kan klare.

Ifølge Daily Express har spanieren indgivet et ønske om at forlade klubben til sommer, såfremt karantænen ikke bliver ophævet. Et ønske, som Manchester City har følt sig tvunget til at acceptere.

Manchester City får dog en hæderlig afløser ind, hvis man skal tro det seneste rygte på rygtebørsen. Daily Express hævder, at klubben nærmer sig en aftale med Mauricio Pochettino.

Den argentinske manager har intet problem med at skulle opbygge et nyt mesterhold, selvom flere profiler vil søge væk. Faktisk er det en lignende opgave, han havde i Tottenham, som han også førte langt på få år.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top