The perfect guide to the casino

Kæmpe fejl gav Tottenham sejren i sidste minut

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt rygte: FC København køber indisk spiller


Aston Villa indkasserede i kampens sidste minut, hvilket gav Tottenham sejren.

Aston Villa var tæt på at sikre sig uafgjort hjemme mod Tottenham denne eftermiddag, men måtte se sig besejret hjemme på Villa Park efter en kæmpe fejl.

Værterne lagde ellers bedst ud, da en kæmpe misforståelse mellem Alderweireld og Lloris endte med et selvmål i det 9. minut. I det 27. minut gjorde Alderweireld så skaden god igen, da han sparkede bolden ind i det rigtige mål.

Læs også: Kæmpe bombe: Priske tæt på engelsk gigant

Kort inden pausen fik Tottenham tilkendt et straffespark, som Heung-Min Son brændte. Han var dog hurtigst over returen, og stillingen ved pausen var derfor 1-2.

I started af anden halvleg kom Aston Villa tilbage i kampen igen, da B. Engels gjorde det til 2-2 i det 53. minut. Herefter satsede Tottenham mere offensivt, og det gav flere store chancer til Aston Villa.

Læs også: Chok: Superliga-stjerne lånte penge til vild spillegæld af holdkammerater

Kampen så dog længe ud til at ende uafgjort, men i det 94. minut lavede Aston Villa en kæmpe forsvarsbrøler, som sendte Heung-Min Son alene igennem. Her var han sikkerheden selv, og den asiatiske stjerne sikrede derfor gæsterne sejren på 2-3.

Tottenham kravler med sejren op på ligaens femteplads, mens at Aston Villa fortsat er placeret som nummer sytten, hvor at de har ét point ned til nedrykningsstregen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top