The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp om udelukkelsen: – Jeg har ondt af Manchester City

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Liverpool-manager Jürgen Klopp har ondt af Manchester City-manager Josep Guardiola og spillerne, efter at klubben er blevet smidt ud af Champions League i to år.

– Jeg er fodboldmand, og jeg kan kun udtale mig om fodbolden. Men jeg kan ikke lade være med at have ondt af Manchester City, sagde Jürgen Klopp efter Liverpools sejr på 1-0 ude over Norwich lørdag.

– Det er synd for Josep Guardiola, og det er synd for spillerne. Man regner med, at alting er i orden, og det er det så bare måske ikke alligevel, siger tyskeren.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) har idømt Manchester City to års udelukkelse af Champions League, fordi klubben har forbrudt sug mod reglerne om Financial Fair Play, som sætter grænser for, hvor store driftsunderskud klubberne må have.

– Hvad jeg synes om sagen, hjælper nok ikke rigtig noget. Nu vil de appellere dommen, og så må vi jo se, hvad der sker, siger Jürgen Klopp.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Jeg gentager gerne: Manchester City spillede og spiller stadig en rigtig flot gang fodbold.

Liverpool garanterede med sejren over Norwich, at de allerede er klar til næste sæsons Champions League. De er nu 25 point foran Manchester Citys regerende mestre, der dog har en kamp i hånden.

OVERSIGT

Scroll to Top